Aké sú výhody hrušiek?
Hrušky sú nakrájané na jemné plátky a následne usušené bez jadrovníkov a šupiek tak, aby si uchovávali nielen svoju príjemne sladkú chuť a dokonalú mäkkosť, ale aj všetky vitamíny a minerály, ako je to pri čerstvom ovocí. Sušené hrušky sa so svojou sladkou chuťou s ľahko kyslými podtónmi a typickou farbou pýšia až dvakrát väčším množstvom vlákniny, ako je to u jabĺk, a preto prispievajú k zdravému tráveniu aj pravidelnosti stolice.
Sušené hrušky obsahujú prirodzene sa vyskytujúce sacharidy, ktoré sa rýchlo vstrebávajú do krvi a poskytujú perfektný zdroj energie na niekoľko hodín. Mäkké hrušky sú rovnako bohaté aj na draslík, ktorého úlohou je vyrovnávať účinky sodíka v tele, čo prispieva k regulácii krvného tlaku a celkovému kardiovaskulárnemu zdraviu. Obsahujú aj vysoké množstvo vitamínu C, ktorý posilňuje imunitný systém a prispieva k ochrane tela pred škodlivými vplyvmi.
Hrušky pochádzajú z rozmanitej Juhoafrickej republiky, kde ich získavame výhradne od starostlivo vybraných pestovateľov, ktorí dbajú na dodržiavanie tých najvyšších štandardov kvality a udržateľnosti. Dôkladné kontrolné požiadavky tak sušeným hruškám zaisťujú jedinečnú čerstvosť, neodolateľnú chuť i vysokú nutričnú hodnotu v každom súste.