Aké sú výhody mandlí v mliečnej čokoláde so škoricou?
Kombinácia chrumkavých jadier mandlí s intenzívnou mliečnou čokoládou a škoricou spája zdravé maškrtenie a jedinečnú chuť. Jadrá mandlí v šupke sú samé o sebe zdrojom vitamínov a minerálov, čo z nich robí dokonalý doplnok pre podporu vášho celkového zdravia. Pýši sa tiež obrovským množstvom mononenasýtených mastných kyselín, vďaka čomu môžu účinne znižovať hladinu cholesterolu v krvi. Okrem toho obsahujú jadrá mandlí dostatočné množstvo vlákniny, ktorá prispieva k celkovo lepšiemu tráveniu.
Prémiová mliečna čokoláda s najmenej 25% podielom kakaovej sušiny je bohatým zdrojom flavonoidov, prírodných antioxidantov, ktoré pomáhajú chrániť telo pred voľnými radikálmi. Kakao, kľúčová zložka tejto výnimočnej čokolády, obsahuje teobromín a kofeín, látky prirodzene podporujúce sústredenie a dodávajúce energiu. Navyše táto čokoládová delikatesa stimuluje tvorbu serotonínov a endorfínov, hormónov spojených s pocitom radosti, takže uspokojí nielen vašu chuť na sladké, ale aj zlepší náladu.
Mandle, škorica aj výborná čokoláda pochádzajú z Českej republiky, kde oriešky najskôr starostlivo pražíme, aby získali dokonalú chrumkavosť. Následne ich obaľujeme v hrubú vrstvou kvalitnej čokolády a škoricou. Výsledkom je dokonalá súhra chutí a textúr, ktorá vás zaručene poteší.