• Práve teraz máme zľavy na všetko + darček k objednávke
  • Vyskúšané produkty, ktoré skutočne fungujú
  • Všetko je skladom, bleskové odoslanie
  • Overené zákazníkmi, bezpečný a spoľahlivý nákup
  • Práve teraz máme zľavy na všetko + darček

Must-have produkty na letnú dovolenku

Dovolenka je časom odpočinku, relaxácie a zábavy. Ale aby sa vaša dovolenka skutočne stala nezabudnuteľným zážitkom, je dôležité si so sebou zobrať tie správne produkty vďaka ktorým si letnú dovolenku užijete na maximum. Chcete sa dozvedieť, aké must-have produkty si nesmiete na letnú dovolenku zabudnúť pribaliť? Tak pokračujte v čítaní dnešného článku.

 

Letná dovolenka je za dverami

Balenie vecí býva pre väčšinu ľudí tá najmenej zábavná časť, pritom je nevyhnutná a nesmierne dôležitá. Určite si nechcete na letisku alebo dokonca v cieľovej destinácii spomenúť, že ste zabudli niečo dôležité a musieť zháňať zoznam zabudnutých vecí priamo na dovolenke. Ako si zabaliť všetko potrebné a na nič nezabudnúť? Tu sú naše tipy!

 

Tipy, ako si nič nezabudnúť

Nenechávajte balenie na poslednú chvíľu, aby ste mali dostatok času na kontrolu a prípadné dopĺňanie zoznamu.

Spíšte si zoznam všetkých vecí, ktoré si chcete vziať so sebou. Zamyslite sa nad destináciami, aktivitami, dĺžkou pobytu a poveternostnými podmienkami.

Rozdeľte si zoznam do kategórií, ktoré vám pomôžu lepšie si zbaliť a vyhnúť sa duplicitám. Napríklad: oblečenie, obuv, hygiena, elektronika, doklady, lieky, zábava.

Využite online nástroje, ktoré vám pomôžu zbaliť sa na dovolenku. Môžete si tam vytvoriť vlastné zoznamy, zdieľať ich s partnerom a sledovať, čo ste si už zbalili.

Pred cestou skontrolujte predpoveď počasia v destinácii a podľa toho si prispôsobte zoznam oblečenia.

Nezabudnite na špecifické potreby vašej dovolenky, či už sa jedná o plavky, turistické topánky, lyžiarske vybavenie, fotoaparát atď.

Využite priestor v kufri a batohu čo najlepšie. Skladajte oblečenie, rolujte ho a vkladajte do menších tašiek. Topánky umiestnite do igelitových vrecúšok, aby sa neušpinili.

 

 

12 produktov, ktoré vám na dovolenke nesmú chýbať

Produkty, ktoré budete potrebovať, sa samozrejme môžu líšiť podľa typu destinácie, do ktorej sa chystáte vyraziť. My sme však vybrali 12 produktov, ktoré sa vám budú hodiť, či už idete k moru, na hory, festival alebo napríklad pod stan. Aké produkty sú vaše must-have pre toto leto?

 

1. Krém s SPF faktorom

Čo je SPF? Slovo pochádza z anglického Sun Protection Faktor a znamená faktor ochrany proti slnku. Ide o číselný údaj, ktorý udáva, ako dobre opaľovací krém chráni pokožku pred škodlivým ultrafialovým žiarením.

Na bežné denné nosenie by vám mal postačiť krém s SPF 30, pokiaľ však máte svetlú a citlivú pokožku náchylnú na spálenie alebo ak sa chystáte k moru, kde svieti ostré slnko, siahnite radšej po SPF 50.

 V tomto prípade neplatí heslo menej je viac, a preto chráňte svoju pleť našimi kvalitnými krémami s vysokým SPF faktorom, ktoré vás ochránia pred UVA žiarením, ktoré spôsobuje predčasné starnutie pleti, vrásky či rakovinu kože a súčasne pred UVB žiarením, ktoré môže za bolestivé spálenie pleti. Krémy používajte každý deň, a to aj v prípade, že je zamračené a nesvieti slnko. Denný krém s SPF môžete použiť aj ako podkladovú bázu pod make-up.

 

2. Kozmetika na opaľovanie

Radi chytáte bronz? Náš rad kozmetiky na opaľovanie vám poskytne tú najlepšiu možnú starostlivosť o vašu pleť a pomôže vám dosiahnuť bronzovú pokožku.

Na dovolenku si určite nezabudnite pribaliť naše opaľovacie maslá s vôňou melónu, čokolády, exotic a piňakolády s SPF 25, ktoré vám pomôžu k dlhotrvajúcemu opáleniu a navyše vašej pleti dodajú trblietavý nádych.

 

3. Ochranný sprej na vlasy namáhané slnkom, chlórom a slanou vodou

Vedeli ste, že chrániť pred slnkom by ste mali nielen svoju pleť, ale aj vlasy? Počas letného obdobia dostávajú vaše vlasy poriadne zabrať, pretože sú neustále vystavované slnečným lúčom, ktoré poškodzujú keratín vo vlasoch a tiež chlórovanej či slanej vode, ktorá vlasy vysušuje a ničí.

Venira ochranný sprej na vlasy s vôňou manga a liči vašim vlasom poskytne ochranu počas celého letného obdobia a vy sa tak nemusíte báť o narušenie kvality vašich kaderí. Sprej navyše necháva vlasy ľahko rozčesateľné, nemastí ich, zabraňuje ich vysúšaniu a znižuje poškodenie ochrannej vrstvy keratínu až o 79 %.

 

4. Kapsule na triezve ráno

K dovolenke patria aj romantické večere pri západe slnka s fľašou vína alebo šampanského, posedenie s priateľmi pri pive alebo večierky, pri ktorých tečú drinky prúdom.

Užite si večer naplno bez obáv zo zajtrajšej kocoviny. Prírodné kapsule pre triezve rána vám kryjú chrbát. Kapsule vám pomôžu doplniť do tela všetky potrebné vitamíny a minerály, ktoré sa spotrebúvajú pri procese odbúravania alkoholu a vy sa tak vyhnete nepríjemnému stretnutiu s opicou, ktorú sprevádza bolesť hlavy, žalúdok na vode, tras tela či sucho v ústach. Tak na zdraví a bez obáv!

 

 

5. VENIRA hydratačný rad

Obzvlášť v lete vaša pleť ocenia poriadnu dávku hydratácie, a preto jej doprajte výživu, ktorú docielite okamžité a dlhotrvajúce výsledky.

VENIRA hydratačný rad poskytuje hĺbkovú hydratáciu pleti, udržuje pleť hydratovanú až po dobu 24 hodín a znižuje podráždenie a začervenanie kože. Obsahuje prírodné oleje, ktoré prenikajú do pokožky a účinne prispievajú k okamžitej hydratácii pleti. Zvýšený pitný režim je v lete samozrejmosťou, nezabúdajte však svoju pokožku poriadne hydratovať nielen zvnútra, ale aj zvonku. Uvidíte, že to ocenia.

 

6. Telové mlieko s kolagénom

Všetci túžime po jemnej, hladkej pokožke bez viditeľných nedokonalostí a to nielen v lete.

Marhuľové telové mlieko s kolagénom vás priblíži k vášmu snu o bezchybnej pleti. Obsahuje prírodné oleje, extrakt z aloe vera a chmeľu otáčavého, ktoré pomáhajú zamedzovať predčasnému starnutiu kože, vyhladzovať jemné strie a zlepšovať elasticitu pokožky. Pokiaľ túžite po krajšej pleti, po večernom kúpaní v mori či bazéne ošetrite svoju pokožku naším telovým mliekom s vôňou marhule a doprajte svojej pleti starostlivosť, ktorú si zaslúži.

 

7. Hrebeň

Idete po pláži, slnko svieti, vietor fúka a vaše vlasy sa zastrapatia. Majte vždy po ruke skvele padnúci hrebeň, ktorý sa zmestí do každej kabelky a rozčeše vašu hrivu za každej situácie.

Ružový alebo biely hrebeň je určený na rozčesávanie suchých aj mokrých vlasov a zanecháva ich vždy nadýchané a lesklé. Odteraz už vás ani vietor nezaskočí.

 

8. Šampón a kondicionér

Správna starostlivosť o vlasy je dôležitá aj na dovolenke. Či už máte problémy s lupinami, mastiacimi sa vlasmi, nadmerným vypadávaním, malým objemom účesu alebo chcete podporiť rast kaderí, na našom e-shope si môžete vybrať zo širokého radu prírodných šampónov a kondicionéru tej najvyššej kvality vyhovujúcej presne vašim špecifickým potrebám a požiadavkám. Doprajte si kvalitnú prírodnú starostlivosť doma aj na dovolenke.

 

 

9. Odličovacie tampóny a gél

Hoci ste strávili dlhé chvíle vykúzlením toho najlepšieho make-upu vhodného na párty v klube či na posedenie s kamarátmi pri večeri, v žiadnom prípade sa nezabudnite po príchode domov odlíčiť. Na neodlíčenej pleti zostávajú zvyšky kozmetických produktov, ktoré upchávajú póry, zabraňujú pleti v dýchaní a môžu sa na nej začať tvoriť vyrážky alebo iné nedokonalosti.

Pokiaľ nechcete, aby váš sen o krásnej pleti rozplynul, majte vždy po ruke čistiaci gél, ktorý vašu pleť dôkladne a šetrne vyčistí. Preniká hlboko do pleti, ale zároveň nenarúša jej prirodzené pH. Gél má hydratačný, tonizačný a regenerujúci účinok a prispieva k zjednoteniu tonusu pleti. Myslite ekologicky a pre dôkladné odlíčenie vyskúšajte aj znovupoužiteľné odličovacie tampóny na pleť zo 100% bavlny s praktickou sieťkou na uskladnenie aj pranie.

Pamätajte, či už ste na dovolenke alebo nie, či je leto alebo zima, vždy odličujte, odličujte a odličujte.

 

10. Chladivý gél po opaľovaní

Zaspali ste pri vode na lehátku alebo to prehnali s opaľovaním a teraz vás trápi spálená pokožka? Presne v takých chvíľach budete šťastní, že ste si nezabudli zabaliť chladivý gél po opaľovaní s vôňou aloe vera a mentolu, ktorý obsahuje panthenol a ďalších 16 účinných látok a zaistí vám okamžité upokojenie začervenanej či podráždenej kože. Gél znižuje pálenie, začervenanie a podporuje regeneračné schopnosti pokožky. Chladivý gél je vašou prvou pomocou pri spálení pokožky zo slniečka a stane sa vašim parťákom na nejednej dovolenke.

 

11. Balzam na pery

Vedeli ste, že pery sú rovnako náchylné na spálenie slnkom ako zvyšok pokožky? V skutočnosti je koža na perách tenšia ako na zvyšku tela a nemá mazové žľazy, ktoré by ju chránili pred vysušením a poškodením, a preto by ste nemali zabúdať ani na svoje ústa.

Na ich ochranu použite balzamy na pery z kokosového oleja a ďalších 15 účinných látok, ktoré sa postarajú o hydratáciu a výživu vašich úst. Vyberte si niektorú z ovocných príchutí a užite si príjemný pocit hebkých a chránených pier po celý deň.

 

12. Cestovná taška

Všetky vyššie zmienené produkty ľahko zabalíte do štýlovej a praktickej VENIRA cestovnej kozmetickej tašky z ľahko umývateľného materiálu so zipsom a dvoma úchytmi. Taška je vyrobená z priehľadného materiálu, aby ste mali prehľad o tom, ktoré produkty ste už zabalili a nemuseli stále dookola všetko zbesilo prehľadávať. Buďte štýloví a praktickí s našou taškou na cesty.

 

Čo si z článku odniesť?

Viete, kedy si dovolenku užijete najviac? Keď si so sebou vezmete tie najlepšie must-have kozmetické produkty, ktoré vám budú kryť chrbát a celú dovolenku vám spríjemnia a uľahčia. Chráňte sa pred slnkom krémom s SPF a pri opaľovaní používajte vhodné opaľovacie prípravky a ak sa spálite, upokojte svoju pokožku chladiacim gélom po opaľovaní. Pred slnkom nezabúdajte chrániť aj svoje vlasy a pery, ktoré v lete trpia rovnako ako vaša pokožka. Nezabúdajte svoje telo hydratovať zvonku aj zvnútra a pokiaľ to s pitným režimom preženiete na večierku alebo pri posedení s priateľmi, podrží vás kapsule na triezve ráno. Poriadne si na dovolenke oddýchnite a prajeme šťastnú cestu!

 

 

Našli ste v článku chybu?

Napíšte nám prosím na info@venira.sk a ihneď sa pustíme do opravy.